Tuesday, 10 December 2013

My mini Garden

Amboiii...tajuk bukan main lagi...saje je xde koje wat laa mini garden kat Balcony ku yg luasss terbentang di luar...luas laa sgt kan kononye mcm terbentamg luas ala2 sawah padi...kui2...Ari tu kami g Lunch @ Bangi ngan Si Mona d Bell...tup tup on d way tu nampak Nursery pe lagi hati melonjak laa nak singgah shopink laa kat sana...tu yg balik teruih jadi garden...yg tang ru
mput tu Depa gak belikan ..Import dari Kuantan lagi gituw.....HEHEHEHE...Idea di ceduk dari pic yg last itu...hohohoh

4 comments:

  1. hehe...comelnya ceduk2 idea....baguihlaaa...suka tgk usaha sis...nmpk sweet sgt hasilnya...:))

    ReplyDelete
  2. sis tanam rose jepun... mudah nak jaga n cantik comel-comel...time berbunga mesti cun lamal comel nie.. ke sis suke kehijauan?

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH kerana memenangi cabaran di susunatursioca!! Nanti emelkan maklumat yang diperlukan {nama, alamat dan nombor telefon} ke yuzai_angah@yahoo.com untuk pengeposan hadiah ok. :)

    http://susunatursioca.blogspot.com/2014/11/pengumuman-pemenang-cabaran-bulan-sep.html

    ReplyDelete